Animatori Petreceri

La cerere, animatorii nostri pot crea o atmosfera de poveste, adaptandu-si activitatile si jocurile in functie de varstele participantilor. Sarbatoritul/a isi poate alege tematica petrecerii (ex: Pirati, Hello Kitty, Monster High, disco, Lego, Spiderman, etc.) si costumatia animatorului (ex: Pirati, Hello Kitty, Mickey Mouse si Minnie, Batman, Alba-ca-Zapada, Cenusareasa, Sofia, Elsa, Anna, Ariel, Rapunzel, etc.) sau mascota (Mickey Mouse si Minnie, Donald si Daisy). Puteti opta si pentru un program de dansuri de grup si/sau karaoke.

Animatorii nostri iau distractia in serios, avand experienta lucrului cu cei mai exigenti copii.

Costumati in personajele preferate ale micutilor si inarmati cu veselie, rabdare si creativitate, ei se pot deplasa oriunde sunt solicitati, chiar si la tine acasa.

Face-painting, baloane modelabile, jocuri interactive, dans, cu toate acestea copiii vor petrece clipe minunate alaturi de personaje indragite. 

Prin prezenta lor colorata, animatorii sunt adevarati entertaineri care au rolul de a transforma total petrecerea copilului tau, cu umor si buna dispozitie.

Sarbatoritul va fi, bineinteles, in centrul atentiei si, alaturi de ceilalti copii, se bucura de cele mai distractive jocuri si provocari. Uneori, nici macar parintii nu pot sta pe margine!

Ce fac animatorii in programul de animatie?

Programul de animatie include jocuri interactive, dansuri, pictura pe fata, baloane modelabile si alte activitati pe care cei mici le adora! Jocurile difera in functie de varsta, de numarul copiilor si de spatiul liber pe care il au la dispozitie pentru a se desfasura in voie. 

Dintre jocurile preferate de copii amintim: familia paianjen, hipodrom, ceasul, apa-mal, intrecere cu sacul, obiectul electric, momente de magie, etc.

Invita animatorii nostrii si afla ce jocuri prefera copilul tau!

funiverse 288x56px transparent alb

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi, in fiecare zi, conform programului afisat!

Luni - Vineri:  10:00 - 22:00 
 Sambata:  10:00 - 20:00
 Duminica:  10:00 - 20:00

* Acesta este programul de baza, dar poate suferi modificari.

Tinem Legatura

Road Famili SRL

AStrada Grivita 4, Calarasi,
Romania 910080

T+40 753 192 182

T+40 742 744 661