Politica de Confidentialitate

SC ROAD FAMILI SRL care administreaza site-ul www.funiverse.ro, denumita in continuare FAMILY ROAD, are codul unic de inregistrare 29052504 si este inregistrata la Registrul Comertului cu Nr. J51/377/2011.

Atunci cand vizitati un site web, dezvaluiti anumite informatii despre dvs, ca adresa, IP-ul, ora vizitei dvs., locul de unde ati intrat pe website-ul nostru. www.funiverse.ro, inregistreaza aceaste informatii pentru o perioada de timp determinata. Utilizam servicii externe companiei de analiza a traficului - cum sunt cele puse la dispozitie de Google Analytics. www.funiverse.ro foloseste aceste date doar in scopul comunicarii sabloanelor tipizate anonime ale Utilizatorilor catre clientii nostri de publicitate. Nu utilizam datele de trafic pentru identificarea persoanelor din spatele unor adrese IP. 

Prin completarea campurilor din formularele on-line Utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date www.funiverse.ro si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate in viitor de catre www.funiverse.ro si de partenerii sai agreati.

La solicitarea explicita a Utilizatorului adresata la funiverse.ro@gmail.com , website-ul www.funiverse.ro se obliga sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime si sa inceteze prelucrarea datelor personale ale Utilizatorului, in mod gratuit, conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Website-ul www.funiverse.ro se obliga sa nu faca publica adresa de e-mail a Utilizatorilor si sa nu o dezvaluie unei terte parti, daca aceasta nu se afla intre partenerii agreati in mod expres, in afara cazului in care acest lucru este necesar pentru a respecta legea si/ sau procedurile judiciare.

Website-ul www.funiverse.ro nu raspunde de atacurile avand ca scop furtul sau vandalismul si care ar putea conduce la dezvaluirea sau compromiterea datelor.

Website-ul www.funiverse.ro nu-si asuma niciun fel de responsabilitate pentru situatiile in care Utilizatorul isi publica adresa sau orice alte date personale, din proprie initiativa, intr-un mesaj public, pe oricare dintre paginile website-ului.

Website-ul www.funiverse.ro foloseste "cookies" pentru a identifica Utilizatorii. Acestea nu contin niciun fel de date personale ale Utilizatorului si nu prezinta risc in cazul in care sunt interceptate de terte parti. Daca browser-ul este configurat sa nu le accepte, anumite pagini pot sa nu functioneze partial sau in totalitate.

Conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, ROAD FAMILI SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care Utilizatorii i le furnizeaza cu ocazia accesarii paginii www.funiverse.ro si/ sau completarii formularelor disponibile pe website-ul www.funiverse.ro .

Orice persoana care acceseaza website-ul www.funiverse.ro si/ sau care ofera date si/ sau informatii cu caracter personal prin intermediul formularelor disponibile pe website-ul www.funiverse.ro , isi manifesta consimtamantul in mod expres si neechivoc pentru ca ROAD FAMILI SRL sa prelucreze datele cu caracter personal furnizate de Utilizatori cu aceasta ocazie.

Datele cu caracter personal colectate de catre ROAD FAMILI SRL prin intermediul paginii www.funiverse.ro vor fi utilizate pentru scopurile asociate achizitionarii de catre Utilizatori a serviciilor oferite de Furnizor prin intermediul acestui website, respectiv prestarii in conditii optime a serviciilor solicitate de catre Utilizatorii Furnizorului. Prin urmare, toate datele oferite de Utilizatori prin accesarea si/ sau completarea formularelor disponibile pe website-ul www.funiverse.ro vor putea fi colectate si prelucrate de catre Furnizor, putand fi folosite de catre acesta. In situatii exceptionale, conform prevederilor legale in vigoare, autoritatile pot solicita ca Furnizorul sa dezvaluie anumite informatii care pot conduce la identificarea unui Utilizator, conform prevederilor legale aplicabile.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare Utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, Utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea datelor.

Pentru exercitarea oricaruia dintre aceste drepturi, Utilizatorul se poate adresa cu o cerere scrisa in acest sens, datata si semnata, la urmatoarea adresa: Strada Grivita 4, Calarasi, specificand totodata dreptul pe care doreste sa il exercite asupra datelor sale.

funiverse 288x56px transparent alb

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi, in fiecare zi, conform programului afisat!

Luni - Vineri:  10:00 - 22:00 
 Sambata:  10:00 - 20:00
 Duminica:  10:00 - 20:00

* Acesta este programul de baza, dar poate suferi modificari.

Tinem Legatura

Road Famili SRL

AStrada Grivita 4, Calarasi,
Romania 910080

T+40 753 192 182

T+40 742 744 661