Activitati pentru Copii

Tabara de vara "Casa de langa casa"

Tabara urbana "Casa de langa Casa"

Dragi parinti si copii,
Revenim! Revenim cu drag si va anuntam ca redeschidem portile taberei de vara urbana "Casa de langa casa".
Experienta unei tabere de vara merge mult mai departe decat faptul ca, cei mici se bucura de activitati distractive ca jocuri in aer liber sau la locul de joaca. Ei invata, pe langa distractia binemeritata, abilitati de construire a caracterului, dezvolta o mai mare incredere in ei si isi pot face prietenii care sa dureze o viata.
"Casa de langa casa" este cea mai buna alegere pentru parintii care inca nu au curajul sau posibilitatea sa-si trimita copiii departe de casa.
"Casa de langa casa" isi redeschide portile din 20 august si dureaza pana pe 24 august , zilnic de la ora 08.30 pana la ora 16.30. 
Copiii vor avea parte de joaca in aer liber si la locul de joaca. Vor face parte din cluburile zilnice si vor completa in Caietul de vacanta , atat de necesar la inceperea scolii. Ei vor fi insotiti de o invatatoare si un animator care vor deveni cu siguranta prietenii si sfatuitorii lor.
Tabara de vara "Casa de langa casa" este si pentru baietii si pentru fetitele cu varste incepand de la 6 ani si 6 luni si pana la 10 ani.
Ne dorim ca fiecare participant la aceasta tabara de vara sa gaseasca activitatile preferate de ei si sa-si aprofundeze talentul si disponibilitatea pentru un anumit domeniu. Tabara nu incurajeaza competitia cu orice prêt si pune accent pe fiecare copil in parte. Grupurile de copii se dezvolta natural si in functie de afinitati. Ne dorim ca dupa cateva zile petrecute impreuna, copiii sa se simta protejati asa cum se simt in familiile lor. De asta am si numit tabara de vara "Casa de langa casa".
Program orientativ tabara "Casa de langa casa"

 • 08.30 - 09.00 - Strigam adunarea si socializam; 
 • 09.00 - 09.45 - Caietul de vacanta; 
 • 09.45 - 10.45 - Jocuri si joaca in aer liber; 
 • 10.45 - 11.00 - Pauza; 
 • 11.00 - 12.00 - Club (in fiecare zi alt club); 
 • 12.00 - 13.00 - Pranzim (felul 1 si felul 2); 
 • 13.00 - 14.00 - Relaxare activa (filme, povesti); 
 • 14.00 - 15.00 - Jocuri cu animator; 
 • 15.00 - 15.45 - Club sportiv sau clubul "micul artist"; 
 • 15.45 - 16.30 - Spatiu de joaca. 

* Se mai ofera apa plata filtrata si o mica gustare.
** Intr-una din zile (cu acordul parintilor) se va explora orasul, copiii devenind cercetasi. In aceasta zi programul taberei va suferi modificari. 
CLUBURILE ORGANIZATE IN TABARA AU FOST:

 1. Club de pictura. - pictăm altfel, fără pensulă (cu ghemotocul de hârtie, cu baloane pline cu vopsea, tehnici combinate); pictură abstractă pornind de la un desen făcut cu ochii închişi (inspirat din desen holistic); benzi desenate; amprentare.
 2. Club dezvoltare personala - Povestea unei reuşite - are in vedere imbunatirea abilitatilor de comunicare, relationare si lucru in echipa
 3. Club de stiinte - experimente: Cum funcţionează avionul cu reacţie? Aerul exercită o forţă? Forţa apei: turbina etc.
 4. Club de gatit. Gatim la rece. Ne vom face propriul desert (tort, prajitura, salata de fructe) pe care il vom devora cu cea mai mare placere.
 5. Clubul micului artist. Aici fiecare este liber sa creeze, inventeze din material reciclabile diferite obiecte.
 6. Clubul sportiv - miscare inseamna sanatate. Desi avem parte de miscare prin joaca, prin sport copiii invata sa-si coordoneze miscarile, imbunatateasca memoria,invatasa fie disciplinati, sa aiba incredere in sine, sa fie mai toleranti si sa lucreze in echipa.
 7. Clubul "Citim si povestim". Vom alege sa citim si apoi sa povestim sau sa intram in rolul personajelor. 
 8. Clubul micului cercetas. Se desfasoara in oras. Vom explora frumusetile nestiute ale orasului Calarasi, atat cele create de natura cat si cele create de om.

Urmariti postarile paginii noastre cu fotografiile de la activitatile cluburilor desfasurate in tabara! In sesiunea 20-24 august cluburile se pot repeta sau pot fi inlocuite cu altele.
UNDE SE VA DESFASURA TABARA?
LOCATIA este cunoscuta multor copii, strada Grivita nr.4, Calarasi. Cladirea are doua etaje, doua sali unde se desfasoara o parte dintre activitatile de club. La parter Spatiul de joaca FUNIVERSE, care reprezinta o atractie pentru copii. In vecinatatea spatiului exista o sala unde se serveste pranzul si unde vom desfasura clubul de gatit. Curtea care va fi amenajata pentru activitatile in aer liber.
Orasul Calarasi pentru clubul micului cercetas.
Pentru mai multe informatii despre tabara va rugam sa ne contactati la numarul de telefon 0723.684.804, la sediul firmei din strada Grivita 4, Calarasi sau pe e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

"Casa de langa casa" va asteapta Acasa!

funiverse 288x56px transparent alb

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi, in fiecare zi, conform programului afisat!

Luni - Vineri:  10:00 - 22:00 
 Sambata:  10:00 - 20:00
 Duminica:  10:00 - 20:00

* Acesta este programul de baza, dar poate suferi modificari.

Tinem Legatura

Road Famili SRL

AStrada Grivita 4, Calarasi,
Romania 910080

T+40 753 192 182

T+40 742 744 661