Activitati pentru Copii

Atelier Mandale si Pictura Intuitiva

CINE poate participa si PENTRU CE?

  • pentru deconectarea de la sursa de stres care se face cu uşurință prin desen
  • este extrem de accesibil oricui, nu e nevoie de "ştiință" sau "talent", sau "vârstă".
  • construirea și colorarea unei mandale au o mare putere în manifestare
  • desenarea asigură bilateralitatea cerebrală
  • are loc autovindecarea prin depensarea vaselor sangvine, o mai bună oxigenare a organelor, structurarea apei, recircularea energiilor din corp

Desenul Holistic este o metodă de Artă aplicată care acționeză holistic asupra întregii ființe (fizic, emoțional, mental, energetic). Stimulează sistemul imunitar, activitățile cerebrale și procesele regenerative, conferind o stare de confort psiho-somatic. Cu ajutorul a liniilor (desen) se pot exprima emoții și alchimiza stări conflictuale.

Desenarea MANDAlei este o reorganizare a personalității, de eliminare a haosului interior și o repunere într-o altă organizare, reconfigurare a perspectivei de a vedea situațiile de viață care par a fi dificile. MANDAla exprimă ordinea, echilibrul și integritatea. Descoperim în MANDALA stările noastre interioare, trăirile noastre de moment, aflăm răspunsuri la intrebările noastre, mai bine spus, ne ajută să ne descoperim pe noi. Este o punte între subconștient și conștient, un cod de acces la esența ființei noastre.

MANDALA este o creație realizată în jurul unui punct central, de regulă în cercuri concentrice. Este simbolul esenței (punctul central de unde începe mandala) și a recipientului (desenul propriuzis, care conține, ”învelește” esența). Un punct generează întregul Univers, iar Universul se rezumă la un punct. În cultura noastră străveche vorbim despre ”sămânța vieții” și despre ”floarea vieții”, pentru eliberarea de presiuni şi stări de disconfort psihic

Pe scurt: daca vrei sa intelegi cum poate schimba in viata noastra un simplu joc de linii si puncte scris pe hartie, sa afli ce anume te ajuta sa clarifici, sa accepti, sa actionezi, armonizezi, sa te revitalizezi, sa fii sensibil, perseverent, determinant, sa te conectezi la Sinele Divin, sa obtii vindecare si claritate in rezolvarea problemelor existentiale, esti invitat la ATELIER de Mandale si/sau Pictura Intuitiva.

Când ?

  • 6 martie, 2020, ora 17 (cca 3 ore)- Eliberare psihosomatică și meditație prin construirea mandalei,
  • 7 martie, 2020, ora 17 (cca 3 ore) - Pictură intuitivă

Alege si experiența "citirii" desenului care se face în privat, ceea ce iți va permite o mai bună autoevaluare

  • în particular, cu fiecare în parte, se pot lucra problemele de sănătate, relații, angajamente, achiziții, dragoste, etc. din viața voastră pe care vă focalizați.

Programari individuale in 7 martie, interval orar 9.00 -16.00.

Cu ce?

Toate materialele vor fi puse la dispoziție (hârtie, culori acrilice, pensule subțiri și groase, compase, rigle, echere, creioane, material documentar tipărit).

Terapeut

Dr. GEANINA LUMINITA VATAMANU este profesor licențiat în arte vizuale; membră în U.A.P.R.- critic de artă și ceramist; inspector de mediu; trainer/coach în recuperarea, formarea și dezvoltarea personalității; bursieră Templeton în Interdisciplinaritate: Științe - Filosofie - Teologie; mastere în Filosofia artei și management cultural și în Ceramică murală; doctor în Filosofie (Etică și Holistică); cu nenumărate alte specializări și activități legate de educația și terapeutica atât infantilă, cât și adultă.

Studiază de mai bine de 20 de ani efectul terapeutic al artelor plastice asupra mentalului și emoțiilor, precum și terapiile complementare (Maestru Reiki Usui, Yumeiho, Acces Bars/Acces Consciosness, Inforenergetician al IX-lea grad) cu rezultate spectaculoase, rapide și eficiente.

Pret pe curs: 75 lei

Rezervari la telefon: 0723684804

funiverse 288x56px transparent alb

Te asteptam cu drag sa ne vizitezi, in fiecare zi, conform programului afisat!

Luni - Vineri:  10:00 - 22:00 
 Sambata:  10:00 - 20:00
 Duminica:  10:00 - 20:00

* Acesta este programul de baza, dar poate suferi modificari.

Tinem Legatura

Road Famili SRL

AStrada Grivita 4, Calarasi,
Romania 910080

T+40 753 192 182

T+40 742 744 661